AKSARAYLI İŞ ADAMLARINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR MESAJI

AKSARAYLI  İŞ  ADAMLARINDAN  CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber, Aksaray, Aksaray son dakika, Son Dakika Aksaray Haberleri, Aksaray gazete, Aksaray yerel haber, Haber Aksaray

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kısa Çalışma Ödeneklerinin Uzatılmasından dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

ATSO Başkanı Göktaş’ın imzasını taşıyan yazılı basın açıklamasında; “Covid-19 Pandemisinin etkisini artarak gösterdiği dönemde, iş dünyamızın içinde bulunduğu zor günlerde üyelerimizi ve işletmeleri rahatlatmak adına hayata geçirilen kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.

Tüm sektörleri kapsayacak şekilde; Nisan, mayıs, haziran aylarında kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilmesi iş dünyamız açısından yerinde bir adım olarak karşılanmıştır. Bunun en büyük nedeni ise Kısa Çalışma Ödeneğine tüm iş hayatının uzatma karına ihtiyacı vardı ve ihtiyacına karşılık verilmiş olundu.

Bu düşüncelerimizle, Üyelerimiz için son derece önemli olan kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasına yönelik taleplerimizi Cumhurbaşkanlığına ileten ve süreci devamlı takip eden TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve iş dünyamıza bu zorlu pandemi sürecinde önemli bir nefes verecek olan uzatma kararını uygulamaya koyan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a Aksaray iş dünyası adına teşekkürlerimi sunarız ”Denildi.



SULTANHANI’NA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İKİ ÖNEMLİ YATIRIM

ASÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde kalite ve akreditasyon süreci ele alındı

ASÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev değişimi

ASÜ Veteriner Fakültesi 8. dönem mezunlarını uğurladı

AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI ETKİN MÜCADELE

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI ŞEHİR MERKEZİNDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALTTI

Aksaray Üniversitesinden Avrupa çapında çevre başarısı

GAZETEMİZDE YENİ MUHABİR

III. TÜRK-İSLAMİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ KONGRESİ AKSARAY'DA YAPILACAK !

ÖĞRENCİLER MERCEDESDE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR!!!

ANADOLU TEKNİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AKSARAYA FAYDALI OLMAK İSTİYORLAR.!!!

AKSARAYDA ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN HOCADAN KURS !

AKSARAY”DA DÜRÜST VE YETENEKLİ BİLGİSAYARCI.!

AKSARAYDA ALP SOLAR GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİ SİSTEMLERİ ŞİRKETİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

YAZARLAR