Ali GENÇ


VALİ AYDOĞDU YA SAHİP ÇIKMAK AKSARAY VİLAYETİNİN İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKMAKTIR!!!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Bu yazı ilimizin mutlu istikbali için bir genel çağrıdır.!!! 

 Bu çağrımın muhatapları öncelikle siyasi görüş ayırımı yapılmadan tüm siyasi yelpazedeki partilerdir. 

 Tüm partilerin mevcut ve daha önceki dönemde ilimizi temsil eden milletvekilleridir. 

İl ve merkez ilçe ile tüm ilçe ve belde teşkilatlarıdır. 

Aksaray ilinin tüm merkez ilçe ve ilçelerindeki Meslek Odalarıyla STK’ları. 

 İlimiz merkezi ile ilçelerindeki tüm Kanaat önderleridir. 

İLK ÇAĞRIM VALİ AYDOĞDU’NUN HER KONUDAKA SAMİMİ ÇABALARININ BAŞARISINA DESTEKTİR!!! 

   Başta ara başlık üstünde isimleri ve unvanlarını verdiklerim olmak üzere tüm sağduyu sahiplerinden ilimizin mutlu istikbali için ilk çağrım göreve başladığı günden şu ana kadar aradan geçen 13 Ay’a yaklaşan zaman içinde birimizin bin olması için motive ettiği tüm seçilmişlerle il birim amirleriyle, siyasi parti teşkilatlarıyla ve Meslek Odalarıyla uyum  içinde 7/24 esasına göre çalışan. 

    Ulaşabildiği tüm Bakanlar, Bakan yardımcıları, müsteşarlar ve bakanlıkların üst bürokratlarıyla Aksaray ilinin birinin bin olması için ortaya koyduğu samimi çabalarıyla  il olmamızın üstünden geçen 32 yılda görev yapanların istisna dışındakilerinin döneminde rutin ve vasatla geçen zamandaki biriken olumsuzlukların telafi edilmesi için alfabenin 28 harfinin tamamındaki konuları planlayan ve bu planlananlardan çok önemli bir bölümünün kuvveden fiile yani teoriden pratiğe dönüşmesini sağlayan Vali Hamza Aydoğdu’nun planlanan hizmetlerinin kesintiye uğramaması, aksine ivme kazanarak devam etmesi için akıl sahibi, izan sahibi olan herkes tarafından desteklenmesidir.!!! 

İKİNCİ ÇAĞRIM  KENDİ ÇIKARLARINI MİLLETİN ÇIKARLARINDAN ÜSTÜN GÖRENLERİN ŞERRİNDEN KORUYUN!! 

 İlk ara başlığın üstünde çağrıda bulunduklarımdan ilimizin mutlu istikbali için birçok yazımda kendilerinden  ”Tipler” diye bahsettiğim.!!! 

   Her dönemde gelen atanmış ve seçilmişin etrafını aşılmaz surlarla çeviren memleket için iğne ucu kadar bile faydaları bulunmayan her şeyi kendi maddi çıkarları için yaptıran/tüm enerjilerine buna harcayan,  kendilerinin çıkarlarına ters gördüklerini ise akıl almaz şekilde karalama kampanyalarıyla yıpratmak isteyen akmaz ve kokmazların şerrinden korunmasıdır. 

AKSARAY 32 YILDA GÖREV YAPAN VALİLERDEN SAHİP ÇIKILMAYANLARDAN MİSLİ MİSLİNE KAYBETTİ! 

   1976’da muhabirliğine başladığım Günaydın gazetesi ve bu gazeteyi yayınlayan grubun yayınlarının 1977-89 arasında 13 yıl Niğde il temsilciliğini yaptım. 

  Bu ilin temsilciliğini yaparken görev yapan 7 Vali ile Aksaray’ın il olmasından itibaren Vali Aydoğdu’dan önce görev yapan 13 Vali olmak üzere toplam olarak çalıştığım 20 Validen sürekli olarak yazılarımda başarılarını belirttiklerimden bir elin parmaklarını geçmeyenlerden biriside 13 ay boyunca ilimizin mutlu istikbali için canın dişine takan Vali Aydoğdu’dur. 

    Niğde ilinde birlikte çalıştığım çalışkan Valilere ilin vekilleri ile halkı sahip çıktıklarından burada güzel hizmetlerini gerçekleştirecekleri kadar uzun kalmaları sağlanırken Aksaray’ın il olmasından sonraki 13 Validen başarılı olan birinin olağan üstü gelişmeler, diğerinin ise mahkeme kararı ile ilimizden ayrılmalarının dışında kalanlara ise sahip çıkılmamasının ayrıca da  siyasete kurban edilmeleri nedeniyle kaybedenin Aksaray  olduğu da  akıllardan çıkartılmamalıdır. 

İSTİKBAL MİLLETLE DEVLETE İĞNE UCU KADAR FAYDASI OLMAYANLARA FIRSAT VERİLMEMESİNDE!!! 

  Bu konudaki istikbalimiz için olan dileğimiz memleketimize faydalı olanların her zaman ve her şartta  başarısı için kendisine sahip çıkılması, başarılarının tüm maddi ve manevi imkanlarla teşvik edilmesi. 

   Kendi çıkarlarını milletin çıkarlarından üstün görenlerin bu başarı ve hizmetleri bile kendi istikballeri için engellemek isteyenlere fırsat verilmemesi ve bunların her zaman ve her şartta medeni çerçevede engellenmelidir. 

   Her zaman ve har şartta iyinin, güzelin ve başarının desteklenmesi, aksine ise fırsat verilmemesi dileğiyle.  

    Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

 

YAZARLAR