Serdar Adem İşler


Stokçu Hayırsızların Yeni Taktiği / Diyalektik Bakış

salihler şehri gazetesi,Aksaray Haber,Aksaray haberleri


 

        Stokçu hayırsızlar her geçen yeni bir taktikle karşımıza çıkmakta. Halkın geleceği ve güvenliğiyle oynamakta İzmir’i işgal eden Yunanlıları bile utandıracak derecede pervasızlaşarak gemi azıya alan stokçu hayırsızların yeni taktiği kotalı satış. Üçer beşerli kotalarla fiyatların günlük arttığı bu süreçte stoklarını olabildiği kadar korumayı başaran ve böylece kamufle olduğunu sanan hainlerin oyunlarını deşifre ediyorum.

Bu vicdansızlara zor günümüzde nasıl güveneceğiz? Etrafımız ateş çemberi. Allah muhafaza başımız dara girse daha çok kazanmak adına stok ve istifçilikle gözünü bile kırpmadan milletimizi açlık ve sefalete mahkum etmekten çekinmeyecek insafsız ve vicdansız yerli hainler ocağımıza incir ağacı dikme noktasında düşmanlarımızdan geri kalmazlar. En dar zamanımızda kendi milletini arkadan vurmaktan asla geri durmazlar. Kanlı ekmek kazanmak adına kendi milletini açlığa mahkum etmekten asla utanmazlar. Ve bu yüzsüzler her vesileyle milleti kandırmak için şom ağızlarını açtıklarında irat ettikleri hamasi söylemlere de başta kendileri uymazlar.

Bu tip sömürgen ve kemirgenlere en kısa zamanda gereğinin yapılmasını bekliyorum. Bu noktada zaman o kadar geçti ki, birkaç gün daha oyalanırsak piyasalardaki kontrol elden kaçırabilir. Boşalan raflar ve her gün değişen fiyatlar yüzünden halk gelecek kaygısına düşerek bireysel anlamda stok yapmaya giderse iş, çığırından çıkar. Allah muhafaza iş bu aşamaya gelirse, açlık ve sefalet çizgisindeki vatandaş otokontrolünü kaybedebilir. Bu yüzden stokçuluk ve fahiş fiyatlar noktasında halkın geleceğiyle Rus Ruleti oynamaktan çekinmeyen stokçu insafsızlara en ağır yaptırımları en kısa zamanda uygulamak zorundayız. Kaybedecek bir saniyemiz bile yok. Geçen her saniye memleketin kaderine sıkılmış kurşun hükmündedir.

        Sadece temel ihtiyaç maddeleri değil otomobilleri bile stoklamak suretiyle ihanet kitabına yeni fanteziler ekleyen bu insafsız ve vicdansız hilkat defolarıyla sadece para ve hapis cezasıyla mücadele etmek yetmeyebilir. Gerekirse daha sert kanunlar çıkarılarak özel yetkili mahkemelerinin kurulması bile gündeme gelebilir.

        Stokçu hainlerin tek tek ya da üçer beşer satış yaparak stok mevcutlarını korumaya çalıştıklarının herkes farkında. Maliye yetkililerinin de aynı farkındalığı göstermelerini umuyor ve bekliyoruz. Bu konuda hiçbir yandaş ya da yoldaşa dahi (Bu deve bizden diyerek) müsamaha gösterilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizmek istiyorum. Babamızın oğlu olsa halkımızın geleceği ve devletimizin bekasıyla kumar oynamakta çekinmeyen hainlere asla göz yumamayız. Asla ve katiyen…

        ( Yazımı bitirdikten sonra işlerim nedeniyle birkaç gün gecikti yayınlanması. Dolayısıyla yazdıklarımın yayınlanmadan önce hayata geçirildiğini görebildim. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. Malumunuz stokçulara baskınlar yapılmaya başlanmış. Devamını diliyoruz. Bütün illerin yetkililerini göreve davet ediyoruz. Bu konuda asla müsamaha gösterilmesin. Fiyatların artışının en büyük sebebi döviz artışı değil, içimizdeki bazı hainlerin yaptıkları stoklardır. Üç kuruşluk dünya malı elde edebilmek için milletini arkadan hançerleyen gözü dönmüş bu defolu tiplerle mücadele farzdır dahi sevaptır. Vira bismillah. ) 

 

       

YAZARLAR