Servet KARATAY


Beni de dinlemezsiniz ama ! ! !

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi


Seçme hakkınız olduğunuzu her siyasi ya da taraftar durmadan hatırlatıyor. Bende liyakat ve adalet vasıflarına haiz bir aday yoksa kendi kriterlerinize göre seçmeme hakkınız olduğunu hatırlatıyorum. Bir parti taraftarı olabilirsiniz ama bu seçimde parti Genel Başkanını ya da seçimden sonra atayacağı ehil bir memuru göndermeyeceğini biliyorum.

     Şu anda önünüze konan adayları tartmanızı 5 yılınızı onlardan birine bağışlayacağınızı hatırlatıyorum. Seçmeyin ya da uygun olanı seçin. Arkasında falan var diye aday seçmek size akıllıca gelebilir ama. Hz İbrahim in arkasında babası Azer vardı. Oğlunun arkasında Hz Nuh vardı. Babadan daha arkasında olabilir mi? hiç kimse yeteneksiz bir adayın. Beni de dinlemezsiniz ama! Belki Onu dinlersiniz. "Allah size, emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder.

     Allah size ne güzel öğüt verir. Allah sizi dinler ve görür. Nisa 58. Şehrimizin kaybettiklerini vaad edilip alamadıklarını biliyorsunuz. Yapılması gerekenleri de adaylar bilmeli değilmi ?  hepsini bir bir yoklayın kimler boş kim dolu. Doluyu alın boşu bırakın işine baksın. Beni de dinlemezsiniz ama! Sende kim oluyorsun diyebilirsiniz ama! Belki bu sorumluluğu vereni dinlersiniz! "İçinizde insanları iyiliğe çağıran, marufa(akla yatkın) uymalarını isteyen ve münkerden men eden bir topluluk bulunsun. İşte böyle toplumlar, umduklarına kavuşacak olanlardır"Al-i imran 104. Ben Onu dinlediğim için yazdım.

 

 

Cengizhan kılıç
21.03.2019 21:42:55
Hocam çok haklısınız.

YAZARLAR