YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLEYEN YOLDA GENİŞLETME ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLEYEN YOLDA GENİŞLETME ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediyesi, şehrin birçok noktasında alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürürken yıllardır çözüm bekleyen Hürriyet Mahallesi Ana Cadde yolu nihayet çözüme kavuşuyor. Sağlık Köyü yolunda sıcak asfalt çalışmasından sonra yol genişletme çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer´in yaklaşık 5 ay önce görevi devralmasıyla birlikte çalışmaların hız kazandığı Hürriyet Mahallesi Sağlık Köyü yolunda alt yapı ve üst yapı çalışmaları için ekipler yoğun mesai harcadı. Su Kanalizasyon Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordineli çalışarak 5 ay gibi kısa bir sürede yolun alt ve üst yapısını büyük oranda tamamladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, her fırsatta Hürriyet Mahallesi ana yolunda süren çalışmalarını sık sık yerinde incelemek suretiyle ilgili birimlerden yolun son durumu hakkında bilgiler almıştı.

Seçimden önce vatandaşlardan yolun yapılması yönünde yoğun istek aldığını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, ?Seçim öncesi yaptığımız mahalle gezileri ve toplantılarımızda mahalle sakinleri bu yolun yapılmasını istemişlerdi. Bizde biran önce yolu yapacağımıza söz vermiştik. Yolda alt yapı eksiliği vardı ve göreve başladığımızda ilk olarak işe alt yapı ile başladık.

Hürriyet Mahallemizden Sağlık Beldemize giden bu güzergâh üzerinde alt yapıda önemli işler yaptık. Halkımızın daha sağlıklı su içmesi için 4 bin 250 metrelik asbest içme suyu hattını iptal ederek günümüz teknoloji ve standartlarına uygun 4 bin 541 metrelik içme suyu hattını tamamen yeniledik. Arızaların ve kayıp kaçakların önüne geçmiş olduk.

Bu yol güzergahımızda 2 bin 400 metrelik kanalizasyon atık terfi hattı yaptık. Yol üzerinde su birikintilerini önlemek ve yolun daha uzun ömürlü olması yol güzergahına 45 adet ızgara yerleştirdik. Yağmur suyu, sel baskınında Laleli Mahallemizden bu bölgeye gelen kanal ve bağlantı hatlarını Hürriyet Mahallesi ana yağmur suyu hattına bağladık. Böylesine çok yönlü çalışma ile alt yapıyı sorununu ortadan kaldırdık? ifadelerini kullandı.

Hürriyet Mahallesinde ana yolunda süren sıcak asfalt çalışmalarını daha önce birçok kez yerinde incelediğini hatırlatan Başkan Dinçer, yolda sıcak asfalt çalışmasının süreceği işaret etti. Ayrıca aynı yolda trafiğin tek şeritten sağlanan bin 500 metrelik kısmında yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR