Şehit Aileleri Derneğine Anlamlı Ziyaret

Şehit Aileleri Derneğine Anlamlı Ziyaret

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Harun Atalay, Aksaray Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hüseyin Koçak´ı dernek binasında ziyaret ederek, dernek faaliyetleri ve aziz şehitlerimizin aileleri ve yakınlarının durumu hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

?İlimizde 140 Şehidimiz var?

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Bizler toplumuzdan sadece bizleri hatırlamalarını istiyoruz. Bu minvalde ilimizin iki değerli basın yayın kuruluşu sahibinin bizleri ziyaret etmesi, halimizi hatırımızı sorması bizleri çok mutlu etmiştir? dedi. Başkan Koçak ?İlimizde 140 şehidimiz bulunmakta. Aksaray vatan topraklarının namerde çiğnetilmeyeceğini ülkemize ve dünya kamuoyuna her zaman ispat etmiş bir şehrimizdir.

Ülkede en çok şehit veren 6 il arasında bulunmaktayız. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntıları ve sorunlarıyla bire bir ilgilenmekteyiz? diye konuştu. ?Aziz şehitlerimizin kutsal emanetlerine elimizden geldiğince sahip çıkıyoruz? diyen Koçak ?Tüm kamuoyu bilir ki şehitlerimizin çoğu fakir aile çocuklarıdır. Hepimiz şehit evlerini yakından biliriz. Devletimiz var olsun. Onların birçok eksiğini karşılıyor ama yetmediği yerde de bizler devreye giriyoruz. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm duyarlı vatandaş esnaf ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün derneğimizi ziyaret eden ve bizim halimizi hatırımız soran Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay kardeşime nazik ziyaretlerinden dolayı tüm şehit aileleri adına teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

?Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Sahip Çıkmalıyız?

Şehit Aileleri Derneği ziyaretini değerlendiren Aksaray Gazeteciler Cemiyet Başkanı Karatay da ?Başkanımızı uzun yıllardır tanırız. Aziz şehitlerimizin aile ve yakınlarına ne kadar faydam olur diye büyük bir çaba içerisinde. Kendisi de bir şehit babası. Dernekte şehit ailelerine yapılan yardımlar başta olmak üzere aziz şehitlerimizin yakınlarının birçok ihtiyacı için çalmadık kapı bırakmıyor. Şehit ailelerine her zamankinden daha çok ilgi ve alaka göstermemiz gerekmektedir? dedi. Karatay  ?Maalesef görüyoruz ve takip ediyoruz ki birçok reklam kokan hareketler dışında böylesi önemli bir derneğimiz yalnız. Bu bizim kabul etmediğimiz bir durum. Bizler burada şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için başkanımızı ziyaret geldik? şeklinde konuştu.

?Birçok tabela derneğine gösterilen ilgi maalesef Şehit Aileleri Derneği´ne gösterilmiyor?

Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atalay´da ?Bugün bu güzel ülkede rahat rahat yaşıyor, ticaretimizi yapıyor,  yiyip, içip eğlenip geziyor, günlük hayatımıza devam ediyor, gece rahatça başımızı yastığa koyuyorsak aziz şehitlerimiz sayesindedir.

Bizler ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Görüyoruz ki ihtiyaç hâsıl olduğu zaman reklam kokan hareketler için böylesi önemli derneğimiz ziyaret ediliyor. Gerisi boş? Şehit Aileleri Dernek Başkanı´mız çok mütevazı bir insan. Kimselere dertlerini anlatmıyor. Bu dernek binası başta olmak üzere birçok maddi durumu iyi olmayan Şehit ailelerinin yardımına koşarken zorlanıyor? diyerek ?İlimizde bir çok tabela derneğinin gördüğü itibarı maalesef Şehit Aileleri Derneği´nin görmemesi bizleri üzüyor. Lütfen biraz duyarlı olalım. Şehitlerimizin emanetlerine hep birlikte sahip çıkalım? açıklamasında bulundu.

Aksaray Portal- Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR