Milletvekili Ayhan Erel´in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milletvekili Ayhan Erel´in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 97. yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Aksaray Milletvekili Av.Ayhan Erel 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.Milletvekili Erel yayınladığı mesajında şunları söyledi.30 Ağustos 1922´de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal´in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır.

Esaretin hiçbir türlüsüne, hiçbir zaman boyun eğmemiş olan asil ve kahraman Türk milletini, kendi öz vatanında tarih sahnesinden silmeye çalışan emperyalist güçlerin topyekûn saldırısına karşı asgarî imkânlarla başlatılan millî mücadelemizin ve istiklâl savaşımızın, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde 30 Ağustos 1922 günü büyük bir zaferle taçlanması, Türk tarihinde yeni bir dönüm noktası olmuş ve böylece Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurulmasına giden yol açılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR