MEDAŞDAN DOĞAL YAŞAM İÇİN AR-GE ÇALIŞMASI

MEDAŞDAN  DOĞAL YAŞAM İÇİN AR-GE ÇALIŞMASI

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber, Aksaray, Aksaray son dakika, Son Dakika Aksaray Haberleri, Aksaray gazete, Aksaray yerel haber, Haber Aksaray

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş  (MEDAŞ) gelişen yeni teknolojileri yakından takip ettiklerini ifade ederek, AR-GE projelerine her geçen gün bir yenisi daha eklediklerini bildirdi.Projelerinde her zaman en yeniyi ve en iyiyi hedeflediklerini belirten MEDAŞ,  EPDK tarafından kabul edilen “Orta Gerilim Havai Hat İzolasyon Malzemelerinin Yerli Ve Milli İmkânlar İle Üretimi ve Uygulaması” projesinin sonlarına yaklaştı.
CANLI ÇEŞİTLİLİĞİNİN
KORUNMASINA DESTEK

MEDAŞ yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamada şu sözleri söyledi; “MEDAŞ sorumluluk bölgesi coğrafi konumundan dolayı kuş göç yolu güzergâhındadır. Her yıl göçlerini tamamlayabilmek için binlerce kilometre yol kat etmek zorunda olan göçmen kuşlar enerji nakil hatlarına konaklama, yavrulama amaçlı temas sağlamaktadırlar. Bu canlılar zaman zaman elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybediyorlar. MEDAŞ, doğa dostu bu projesi ile farklı canlı türleri ve bazı kuş türleri üzerinde ölümcül risk oluşturabilecek durumların önüne geçerek doğal hayatın ve canlı türlerinin çeşitliliğinin korunmasına destek olacaktır. Canlılar üzerinde herhangi bir olumsuz etkisinin olmaması projenin sosyal sorumluluk kapsamında en önemli çıktısıdır. Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen bu proje ile izolasyon malzemelerinin kullanım sıklığı artacak, arıza ve kesintiler azaltılarak sürdürülebilir kaliteli enerji sağlanacaktır. Bu sayede müşteri memnuniyeti arttırılacaktır. Yerli ve milli proje ile kullanılan izolasyon maliyetleri azalacağından sermaye yurt içinde kalıp ülkemiz için ekonomik fayda sağlayacaktır.”

Eğemen



Anahtar Kelimeler: MEDAŞDAN DOĞAL YAŞAM - ÇALIŞMASI

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR