İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKSARAY'A GELDİ.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKSARAY

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksaray'da Partililerle Görüştü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşler Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve TBMM Grup İdare Amiri Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve Genel İdare Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin Aksaray’a gelerek İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.  İYİ Parti il binasında Seçim İşleri Başkanlığının düzenlediği ‘Seçime Hazırlık Programında’ konuşan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, “Bildiğiniz üzere yaklaşık bir ay önce kıymetli Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve 7 milletvekilimiz ile Parti Meclisi üyelerimiz birlikte şehrimize bir ziyarette bulunmuştu. Gerçekten miting havasında Yenikent Beldemiz’de mevcut iktidar partisinden istifa ederek partimize katılım sağlayan 147 birbirinden kıymetli kardeşimiz İYİ Parti ailesine katıldı. Partimize olan teveccüh her geçen gün artmaya devam ediyor” dedi.

“Şu anda saha çalışan tek parti İYİ Parti’dir” diyen Türemiş “Sayın Genel Başkanımız ve teşkilatlarımız, ilçelerde, beldelerde, köylerde dur durak bilmeden tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızın dert ve sıkıntılarını dinliyor. Yapılan ziyaretlerin ardından Sayın Genel Başkanımız salı ve çarşamba günleri yapılan grup toplantılarında vatandaşlarımızın dert sıkıntılarını TBMM'de gündeme getiriyor. İYİ Parti ailesi her geçen gün büyüyor ve Cenab-ı Allah nasip ederse yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’miz Aksaray birinci parti olacak. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağımıza can-ı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın,  ise  “İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Türkiye’de 20 Haziran 2021 tarihinde bir baskın erken genel seçim olacağını, İYİ Parti’nin bu seçime de tek başına gireceğini var sayarak, tüm Türkiye’de 195 Bin 784 gezici ve cezaevlerinde sandıklar da dâhil mutlak sandık hakimiyetini tesis ve temin etmek, mahalli seçimlerde başlamış olduğumuz, vatandaşımızın sandığa güven duygusunu aşılamak ve Türkiye’nin tün sandıklarına nüfus ederek İYİ Parti’nin iktidar olması yolunda bize düşeni gereğini ifa etmeye çalışıyoruz” dedi.

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR