Hotmail Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Hotmail Şifresi Nasıl Değiştirilir?

2020 yılında Hotmail Şifresi Nasıl Değiştirilir? Sizlere ücretsiz olarak bu içeriğimizde Hotmail (outlook) şifresi değiştirmeyi göstereceğiz!

Hotmail, hala günümüzün en çok kullanılan e-posta servislerinden biridir. En eski mail servislerinden biri olduğu için günümüzde en çok kullanılan sistemlerin başında gelir. Outlook yani hotmail özellikle güvenlik sebepleri ile düzenli olarak şifrelerin değiştirilmesini talep etmektedir.  Hotmail sistemi üzerinden Outlook sistemine geçen Microsoft, kullanıcıların güvenliğini en çok önemseyen firmalardan biri. Bundan dolayı da kullanıcıların düzenli aralıklarla şifresini değiştirmesini talep etmektedir. Özellikle Hotmail sisteminden Outlook sistemine geçen Microsoft için şifre değiştirme işlemleri de farklı sistemlerden yapılmaktadır. Güvenlik ve Gizlilik başlığı üzerinden şifre değiştirmek için diğer güvenlik ayarları bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Şayet güvenlik ile ilgili bir sayfa açılırsa, bu noktada telefon numaranız ile bu sayfayı geçebilirsiniz. Güvenlik adımlarını geçtikten sonra şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz. Ancak güvenlik adımlarını tamamlamak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir. Şifrenizi altı ayda bir güvenlik kuralları gereği değiştirmeye dikkat etmeniz oldukça önemlidir.

Hotmail Şifresi Adım Adım Nasıl Değiştirilir?

Hotmail şifresi değiştirmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Bunlar:

  • Hotmail şifresini değiştirmek için öncelikli olarak Hotmail ya da Outlook hesabına giriş yapılması gerekmektedir.
  • Hesaba giriş yaptıktan sonra ise sağ üst bölümde yer alan profil resminize tıklayabilirsiniz. Ardından açılan menü içerisinden Hesabı Görüntüle alanına tıklamanız gerekmektedir.
  • Ardından hesap ayrıntılarının yüklenmesini beklemeniz gerekmektedir. Hesap ayrıntılı şekilde yüklendikten sonra ise çıkan sayfa üzerinden parola Değiştir bölümüne tıklamanız gerekmektedir.
  • Bu aşamada güvenlik sebepleri ile iki adımlı güvenlik doğrulaması işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. İlk adımda güvenlik sebepleri ile kullanıcıdan mevcut şifrenin onaylanması talep etmektedir. Ardından kullandığınız şifreyi girerek oturum açabilirsiniz.
  • İkinci adım için ise kullandığınız mail adresini yazmanız gerekmektedir. İkincil mail adresi için güvenlik kodu gönderilmektedir.
  • İkinci mail adresine giriş yaparak talep edilen kodu, istenen bölümüne girmeniz gerekmektedir.
  • İkinci bir mail adresiniz yoksa mail adresinize kayıtlı olan cep telefonuna yeni bir kod gönderilmektedir. Bu kodu, talep edilen alana yazabilirsiniz.
  • Doğrulama adımlarını tamamladıktan sonra mail adresinizin şifresini değiştirebilirsiniz.


HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR