Hedef 3 Puan

Hedef 3 Puan

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

TFF 3. Ligdeki temsilcimiz Aksaray Belediyespor´un Cuma günü 23. Hafta mücadelesinde deplasmanda oynayacağı Çankayaspor maçının deplasman giderlerini 1Ka2M Mühendislik Çözümleri firma sahibi Kamil Aydın ve MG İnşaat firma sahibi Murat Gürhan üstlendi.
1Ka2M Mühendislik Çözümleri firma sahibi Kamil Aydın ve MG İnşaat firma sahibi Murat Gürhan ligde kritik haftalara girilirken zirve iddiasını sürdüren siyah beyazlılara destek verdi.

Aksaray amatör küme ekiplerinden Carstyle Kılıçarslanspor kulübü başkanı ve spor sevdalısı iş adamı Kamil Aydın ve MG İnşaat firma sahibi Murat Gürhan´ın başkent deplasman giderlerini karşılaşması futbol ailesinde taktirle karşılandı. Ankara´da ikamet eden ve Ankaragücü delegesi olan ve futbol sevdalısı olan Kamil Aydın yaptığı açıklamada ; futbol bir tutku, bu heyecan insanın yüreğine girdimi atması çok zor. Bende futbolun içinden gelen birisi ve bir kulübün idaresinin ne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. Memleketimin takımı için çorbada benimde tuzum olsun. Ankara´da ikamet ediyorum. Şehrimin takımı Ankara´ya geliyor. Onun için bende takımıza destek olarak deplasman giderlerini Murat kardeşimle birlikte üstelendim. Bundan dolayı da çok mutluyum. Böyle bir niyetimiz vardı ve Ankara deplasmanını bekliyorduk. Her ne kadar Ankara´da yaşasam da haftanın nerdeyse yarısını Aksaray´da geçiriyorum. Memleketimin takımı siyah beyaz sevdamıza Ankara´da asla yalnız bırakmayacağız. Çankaya maçında başarılar diliyor ve yeniden dirilişimiz başkentte olacak. Futbolda bazen istemediğiniz sonuçlar olabilir. Skorlar değişkenlik gösterebilir. İnişli çıkışlı grafikler yaşanabilir. Her şeye rağmen bütün şehir olarak Aksarayspor´umuzu desteklemeliyiz. Bu sene Aksarayspor´un sezon sonu ipi göğüsleyecek ve bütün Aksaray´ı mutlu edecektir. Buna bütün samimiyetimle inanıyorum ,şeklinde konuştu.
Siyah beyazlı yönetim kurulu ise Çankaya deplasman giderlerini karşılayan ve 1Ka2M Mühendislik Çözümleri firma sahibi Kamil Aydın ve MG İnşaat firma sahibi Murat Gürhan´a teşekkür etti.

68Aksarayspor- Harun Atalay



Anahtar Kelimeler: Hedef Puan

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR