Genç Girişimci Sağlıklı Ürünler Satıyor

Genç Girişimci Sağlıklı Ürünler Satıyor

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

 

Aksaray´da 8 yıldır seyyar satıcılık yapan Ramazan Uğurlu sattığı ceviz, fındık ve kestanelerin çocuklara çok faydalı olduğunu öğrendikten sonra çocuklar için satışları sürdürdüğünü söyledi.

2 metrelik tezgâhı ile 4 kişilik ailesini 8 yıldır. Geçindiren Uğurlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda okul ve çevresinde yaptığı satışlarla çocukları sevindirdi. Sağlıklı yaşam için ceviz, fındık ve kestanenin uzmanlar tarafından şiddetle önerildiğini hatırlatan Uğurlu Ceviz, fındık ve kestanenin faydalarını uzmanlar saymakla bitiremiyor. Ben de ürünlerin en tazesini ve kalitelisini Aksaraylılarla buluşturuyorum. Devamlı müşterilerim var. Özellikle gelip taze yemişleri alıyorlar. Benim için yol değiştiren de oluyor? dedi.

Uzmanların ?Ceviz kolesterolü düşürür´ dediğini belirten Uğurlu ?Özellikle sabahları suyun içerisine birer tane ceviz atıldığı zaman zayıflamaya yardımcı olduğu ve şekeri dengelediği belirtiliyor. Öğrencilerin okula giderken beslenme çantalarına en az 3 tane ceviz koymaları tavsiye ediliyor. Evlatlarımızın beslenmeleri için gerekli besinler bu yemişlerde var? diye konuştu.

 ?Her Bütçeye Uygun?

Havaların soğuması ile satışların düşmesine rağmen Aksaray halkının ceviz, fındık ve kestaneyi çok sevdiğine değinen Uğurlu ?Dengeli ve sağlıklı beslenme çok zor ve pahalı gibi görünse de benim tezgahımdan bütçenize göre ceviz ya da bu tür besin değeri yüksek meyveler yemişler alabilirsiniz. Çünkü vücudun ihtiyacı olan her türlü besini, enerjiyi bu tür yemişlerden vücudun karşıladığını uzmanlar vurguluyorlar. Kiminiz 10 liralık alabilirsiniz, kiminiz 5 liralık, kiminiz 5 kilo alabilirsiniz. Yani bütçenize göre mutlaka bu besinleri tüketebilirsiniz. Uzmanların söylediği gibi ceviz, fındık ve kestaneyi ihmal etmeyin? ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı da coşkuyla kutladığını söyleyen Uğurlu ?Tüm zor yaşam koşullarına rağmen Türkiye Cumhuriyeti´mizin 96 yaşına ulaşmasının mutluluk ve sevincini yaşıyoruz milletçe. Cumhuriyet ilelebet yaşasın ve var olsun!? şeklinde konuştu.

Aksaray Portal-Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR