Futbolda 2019

Futbolda 2019

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Galatasaray 2019´u üç Kupayla tamamladı.

Fatih Terim önderliğinde başarılara imza atan Galatasaray için 2019 yılı ligde ve Avrupa´da hareketli başladı. Ocak ayı transfer döneminde hücum hattına Diagne ve Mitrouglu olmak üzere 2 golcü birden katan sarı-kırmızılı takım, Türkiye´deki tüm kupalara ambargo koydu. Medipol Başakşehir ile sürdürdüğü lig yarışında ipi göğüsleyen taraf olan aslan, Türkiye Kupası ile Süper Kupa´yı da müzesine götürdü. Ligde 22. kez mutlu sona ulaşan Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe ile lig şampiyonluğu sayısında, farkı üçe çıkardı. Şampiyonlar Ligi´ne direk katılma hakkı kazanan Galatasaray, grupta istediği sonuçları alamadı ve 2019´un Aralık ayında Avrupa´ya veda etti. Ancak Galatasaray taraftarı için 2019´un son ayları pek de iyi geçmedi. MTM´nin raporuna göre 2019 yılında 953 bin 743 habere konu edilen Galatasaray, en çok konuşulan takım oldu. Onu ikinci sırada 926 bin 433 haber ile Fenerbahçe, üçüncü sırada ise 872 bin 647 haber sayısı ile Beşiktaş takip etti.

Takımlar 2019

Şüphesiz son yılların önemli yerli forveti olarak nitelenen Burak Yılmaz, hem Beşiktaş hem de A Milli Takım için vazgeçilmez bir oyuncu konumunda bulunuyor. Yılmaz geride bıraktığımız yılda; çakarlı araç kullanması, yaşadığı sakatlıklar, Seria A ekiplerinden Lecce ile adının transfer dedikodularına karışması gibi konularla bolca gündeme geldi. Verdiği demeçler ve yaptığı paylaşımlar ile sürekli ön planda kalmayı başaran golcü futbolcu, sadece spor haberleri değil siyasi ve magazinsel haberlerin içinde de boy gösterdi. Yıl boyunca toplamda 93 bin 693 haberde yer alan Burak Yılmaz 2019 yılının en çok konuşulan futbolcusu olmayı başardı. Onu ikinci sırada 87 bin 293 haber ile Galatasaray´ın üst düzey beklentiyle transfer ettiği Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao takip etti.

FutbolcuTablo2019

Türk futbol tarihinin en başarılı teknik patronlarında biri olan Fatih Terim, Galatasaray´ın başında görev yaptığı 11 sezonda 9. şampiyonluğunu kazanarak elde edilmesi zor bir başarı yakaladı. İmparator lakabıyla sarı kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Terim, takımına üst üste 2. toplamda ise 22. şampiyonluğu kazandırdı. Hem başarıları hem de şahsına münhasır yapısı nedeniyle sürekli gündemde kalmayı başaran tecrübeli çalıştırıcı, 2019 yılında yaptığı açıklamalarla damga vurdu. Geride bıraktığımız yılda özellikle milli takımdan aldığı tazminat, tazminatın bağışlanması, hakemlere yönelik ifadeleri, PFDK cezaları ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaşadığı polemikler ile gündeme geldi. Hamza Hamzaoğlu´nun ardından Galatasaray´a tekrardan bir senede üç kupa kaldırtmayı başarın İmparator Fatih Terim 279 bin 869 haberde yer alarak en çok konuşulan antrenörler listesinde zirveyi kimseye bırakmadı.

Aksaray Portal-Harun Atalay



Anahtar Kelimeler: Futbolda 2019

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR