?BİR AŞKIN HİKAYESİ AK PARTİ 17 YILDIR HİZMET İÇİN VAR?

?BİR AŞKIN HİKAYESİ AK PARTİ 17 YILDIR HİZMET İÇİN VAR?

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

3 Kasım 2002´de AK Parti ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yeni bir sayfa açıldığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Kurulduğu günden bugüne millet sevdasıyla kesintisiz hizmet dönemini sürdüren AK Parti, bir yandan Türkiye´ye çağ atlatan kalkınma hamlelerini yaparken bir yandan da şer odaklarına karşı dik duruşuyla bir başarı öyküsü yazdı? dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ?Erdemliler Hareketi? ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti´nin 17´nci yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?AK Parti´nin kurulmasıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yeni bir sayfa açıldı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti ile umutları tükenen bir milletin yeniden umudu oldu. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a olan güveni kuruluştan kısa bir süre sonra sandığa yansımış ve partimiz 3 Kasım 2002´de tek başına iktidar gelmiştir. AK Parti milletimizin gözündeki son umut ışığı olması hasebiyle de bu güne kadar her seçimde oylarını arttırarak tek başına iktidarını muhafaza etmiştir. Milletimize hizmet mücadelemiz aynı irade ve kararlılıkla devam edecektir? ifadelerini kullandı.

AK Parti´nin 17 yıllık iktidarında vesayet odaklarına karşı mücadele ettiğini anlatan Başkan Altınsoy, ?CHP´nin 367´nin krizi, ?e-muhtıra?lar, parti kapatma davaları, MİT Müsteşarını ifadeye çağırmalar, Gezi Parkı ve 17-25 Aralık hükümete karşı darbe girişimi takip etti. En son hain FETÖ´nün, Türkiye tarihinin en kanlı darbe girişimi olarak tarihe geçen 15 Temmuz 2016´da Başkomutanımız Erdoğan´ın ?Milletimizi, illerimizin meydanlarına, havalimanlarına davet ediyorum.? yönündeki çağrısı üzerine vatandaşlarımızın tankların önüne geçerek demokrasiyi sahiplenmesi ile engellendi.?

Savunma sanayinin millileştirilmesi yönünde büyük adımlar atıldığını aktaran Başkan Altınsoy, ?Ülkemizin IMF´ye olan borcunu kapattık. Türk Lirası´ndan 6 sıfırı attık. Eğitimde 4+4+4 eğitim sistemine geçtik. Okullarda ücretsiz ders kitapları dağıttık. Üniversiteye girişteki katsayı uygulamasını kaldırdık. Fatih projesi kapsamında milyonlarca öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar dağıttık.

 Yargı alanında önemli düzenlemeler yaptık. 12 Eylül darbecilerinin yargılanmasının yolunu açtık. Aksaray´da olduğu gibi tüm illerde şehir hastaneleri kuruldu. Aile hekimliği uygulaması başlatıldı. Randevulu sisteme geçildi, hastanelerdeki kuyruklar son buldu. Türkiye dış politikada bölgesinde ve dünyada söz sahibi ülke haline geldi. Terör örgütleriyle etkin mücadele edildi. PKK/PYD, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütleriyle mücadele yurt içi ve yurdışında kararlılıkla sürdürüldü.?

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde Türkiye adeta çağ atlamıştır. Bu süreçte dünyanın en büyük projeleri ile ülkemizde yapılamaz denilenleri gerçekleştirerek üzerimize zorla giydirilen karamsarlık gömleğini çıkarıp attık. Ülkemizde olduğu gibi Aksaray´ımızda da sayısız projeler gerçekleştirerek şehrimizin çehresini değiştirdik. Güçlü Türkiye´nin güçlü partisi olan AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın öncülüğünde mazlum dünyanın umudu olmaya devam edecektir. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.? açıklamasında bulundu.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR