BAŞKAN DİNÇER, VATANDAŞI DİNLEYİP ÇÖZÜM YOLU GÖSTERDİ

BAŞKAN DİNÇER, VATANDAŞI DİNLEYİP ÇÖZÜM YOLU GÖSTERDİ

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, her hafta Salı günleri gerçekleşen ?Halk Günü?nde vatandaşları birebir dinleyip istek ve talepleri dinledi. Başkan Dinçer, toplantı esnasında halktan gelen talep doğrultusunda birçok istek ve öneriye cevap verdi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen ?Halk Günü? buluşmalarına bu hafta yoğun katılım oldu. Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi. Belediye başkan yardımcıları ile belediye birim müdürlüleri halk günü buluşmalarında hazır bekledi.

Aksaray Belediyesinin halk günü buluşmaları ile gönül belediyeciliği örneği sergilediğini belirten Başkan Evren Dinçer, ?Halkımızın daima yanında olan bir anlayış ile belediye hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halk Günü vesilesi ile halkımızın istek ve taleplerini doğrudan bizlere iletiyor. Bizler ise birçok istekleri toplantı esnasında çözüme kavuşuyoruz? dedi.

HALK GÜNÜ´NDE ÖĞRETMENİ İLE BULUŞTU

?Halk Günü? buluşmalarında Belediye Başkanı Evren Dinçer´e ilkokul öğretmeninden sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Zafer İlkokulu emekli müdürlerinden Recep Bulut ve okulun halen müdürlük görevini sürdüren Selman Emre Darılmaz, Başkan Dinçer´in ilkokul yıllarına ait okulun fotoğraf albümü yanlarında getirdiler.

Başkan Dinçer, öğretmeni Recep Bulut ile geçmiş yılları birlikte yad ettiler. Başkan Dinçer, öğretmeninin ziyaretinden oldukça memnun oldu ve kendisine teşekkür etti. Emekli okul Müdürü Recep Bulut, öğrencileri ile her zaman gurur duyduğunu söyleyip, ?Öğrencilerimin böyle bir makama geldiğini görmek bizim için büyük bir sevinç kaynağı. Kendisine görevinde başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR