BAŞKAN ALTINSOY ?BASIN, TOPLUMLARIN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR?

BAŞKAN ALTINSOY  ?BASIN, TOPLUMLARIN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR?

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak çalışmalarını tarafsızlık üzerinde yürüten basın, toplumların en büyük güvencesidir.? dedi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy basının önemine değindi.

Basının demokrasi ve kalkınmada büyük bir role sahip olduğuna işaret eden Başkan Altınsoy, ?İlimizde çok sayıda gazete, radyo, internet haber sitesi ve iki televizyon kanalı ile hizmet veren basınımız bugüne dek demokrasi ve şehrimizin fiziksel kalkınmasında önemli rol oynamıştır. Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan tarafsız ve özgür basının varlığı dün olduğu gibi bugün de önemli bir değerdir. Basın, haber alma özgürlüğünün en önemli aracıdır. Basın kuruluşlarında çalışan basın mensubu kardeşlerimiz, meslek kurallarına uyarak, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı içerisinde çalışarak demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.? dedi.

Basın mensuplarının duyarlılığının şehre büyük katkı sağladığını aktaran Başkan Altınsoy, ?İlimizde büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın mensupları, halkımızın taleplerini kamuoyuna duyurmada önemli bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Aksaray´ımızın başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve şehrimizin ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ?24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı´nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim? ifadeleri ile noktaladı. 24.07.2019

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

HÜSEYİN ALTINSOY

2019 / 394 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR