Aksarayspor Playoffa Kalabilirmi

Aksarayspor Playoffa Kalabilirmi

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray’da Spor Kamuoyu Gidişatı Değerlendirdi

Takımımız Şampiyon olamasada Play-offa kalabilirmi .
Aksaray spor Kamuoyu hafta sonu Düzce’de alınan farklı mağlubiyet sonrası takımda yaşanan sıkıntıları masaya yatırdı. Başarısızlığın faturasını Teknik heyete kesen Spor kamuoyu yaptığı tespitlerle takımın geleceğinin çizilmesini istedi.

Yapılan tespitler ile ilgili konuşan bazı spor yorumcuları “Aksaray Belediyespor’da 2. Devre adeta kâbus oldu. Ara transferde yapılan takviyeler tutmadı. Teknik patron Cem Kavçak ise oyuna yaptığı hamlelerle alınan kötü sonuçların başkahramanı oldu. Teknik ekip olarak ısrarla bazı isimlere forma vermesi ve takıma pozitif enerji sağlayan oyuncuları kenara alması takım içinde huzuru kaçırdığı gözlendi. Yönetim kurulu da takım içindeki huzursuzluğu ve kötü sonuçları araştırmak yerine teknik ekibin kararlarına tam destek vermeleri ile başarısızlıkta önemli rol üstlendi. Takımda özellikle oluşturulan kadrodan sahaya sürülen oyuncularda bir adaletsizlik olduğu haftalar geçtikçe net bir şekilde görüldü” şeklinde konuştu.

“Transferlerden Faydalanamadılar”
Spor yorumcuları transferlerin iyi değerlendirilemediğini öne sürerek “Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Mustafa Apardı sezon boyunca sadece 7 kez forma giyerken sadece 1 kez ilk 11’de şans buldu. İkinci devre ise sadece 2 maçta görev aldı. Gol yollarında alternatif santrafor olmasına rağmen sonradan dahi oyuna atılmadı ve takım listesinde 18 kişilik kadroyu doldurmaya yaradı. Şans verilmediği için Mustafa Apardı’yı eleştirmek çok ağır olacak.
İlk devre İbrahim Koca’ya verilen ona şans verilmedi. Muzaffer Kahrıman diye ara transferde kadroya dahil edilen genç oyuncu Düzce’de kurtarıcı olarak sahaya sürüldü. Bu kadar basit hatalar ve oyuncu tercihlerindeki hatalar takımın çöküşünü hazırladı. Takımda formsuz haftalar geçiren İlyas ve Emre bir türlü kulübeye çekilmedi. Çünkü arkalarında sportif direktörün eli vardı. Kadroya alınmamaları imkansız gibi idi. Takımın en verimli adamı Ömer Çiçek’in ise akıl almaz bir şekilde kenara alınması, Furkan Yıldırım ne kadar verimli olursa olsun iyi oynarsa oynasın oyundan ilk alınan adam olması başarısızlığı getirdi” tespitlerini paylaştı.

ı.



Anahtar Kelimeler: Aksarayspor Playoffa Kalabilirmi

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR