AKSARAYSPOR ORDUSPOR MAÇINA HAZIR.!

AKSARAYSPOR ORDUSPOR MAÇINA HAZIR.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYSPOR ORDUSPOR MAÇINA HAZIR.!

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, ligin ikinci haftasında konuk olacağı 57 Orduspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı. 
Hafta başında kullanılan 1 günlük iznin ardından Salı günü Teknik Direktör Mustafa Ceviz koordinesinde antrenmanlarına başlayan 68 Aksaray Belediyespor çalışmalara İskenderunspor maçında adale yırtılması yaşayan genç oyuncusu Furkan Gedik’ten yoksun çıktı. Afyon kampında geçirdiği sakatlık nedeniyle ilk devreyi kapatan Halil Uysal ve Furkan Gedik haricinde tam kadro yapılan antrenmanların Aksaray’daki hazırlıkları bugün itibariyle tamamlandı. Dağılgan Spor Tesislerinde başlayan son antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Teknik heyetin fizik çalıştırması ile başlayan antrenman açma-germe ile devam etti. Açma germenin ardından kondisyon çalışması yapıldı. Kondisyon çalışmasının yerini çift kale antrenman maçına bırakmasının ardından futbolcular  maç öncesi bir birileri ile mücadele etti. Antrenman maçının ardından Teknik Direktör Ceviz,  57 Orduspor FK maçı öncesi Aksaray’daki çalışmalara son veren düdüğü çaldı. 
Hafta sonu Ordu’da yapılacak olan ikinci hafta karşılaşmasını değerlendiren Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “İnşallah bu içeride kaybettiğimiz 2 puanı deplasman maçında Ordu’da galibiyet alarak telafi etmek istiyoruz. Ordu takımının da iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Yine rakiplerimiz arasında, yani bu 3.Lig 2.Grupta birçok takımın iyi olduğunu ve şampiyonluk hedefi ile sezona başladığını söyleye bilirim. Bunlardan bir tanesinde Orduspor, onlarda bizim gibi şampiyonluk hedefi ile başladılar. Umarım güzel bir maç olur. Bütün düşüncemiz maçı galibiyetle bitirmek” dedi.



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPOR ORDUSPOR MAÇINA HAZIR.!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR