AKSARAYSPOR HANGİ SONUÇLARLA ŞAMPİYON OLABİLİR.

AKSARAYSPOR HANGİ SONUÇLARLA ŞAMPİYON OLABİLİR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber, Aksaray, Aksaray son dakika, Son Dakika Aksaray Haberleri, Aksaray gazete, Aksaray yerel haber, Haber Aksaray

Tff 3.Lig 4.Grupta Son 3 Haftaya Girilirken Temsilcimiz Aksarayspor Çarşamba Günü Deplasmanda Zorlu Orduspor Maçına Çıkacak. Temsilcimizin Şampiyonluk Yolunda Kalan 3 Maçını Kazanması Yetmeyecek.

Siyah Beyazlı Temsilcimiz Son 3 Haftaya Girilirken 50 Puanla 4.Sırada Bulunuyor. Lider Konumunda Bulunan Adiyamansporun 53 ve 2.Sırada ki Bursa Yıldırımsporun 52 Puanı Bulunurken İkili Averaj Bakımından da bu takımlardan Geride Bulunuyor. Bursa Temsilcisine Her İki Macta da 1-0 Maglup Olan Temsilcimiz Adıyamanspor ile Aksaray da oynadığı İlk Maçı 2-1 Kaybetmis Deplasmanda ise 1-0 Kazanmıştı.

Büyük Fırsatlardan Yararlanamayan Temsilcimizin Lider Olarak Gruptan bir üst lige yükselmesi için Adıyamansporun Kalan 3 Maçından en az 2sinde Takılmasını Bekleyecek. Kezâ, Bursa Yıldırımsporun ise Kalan müsabakalarında en az 1 Yenilgisini Bekleyecek. Adıyamanspor Bu Hafta Deplasman da Siirtspora Konuk Olurken Pazar Günü Bayrampaşayı Evinde Konuk Edecek Son hafta ise Urfa Deplasmanında Karaköprü bldspor Maçı ile sezonu tamamlayacak. Bursa Yıldırımspor ise Çarşamba günü kendi sahasında Kırıkkalespor’u konuk ederken pazar günü ligden düşmesi kesinleşen Muglaspora Konuk olacak. Ligin son maçında ise Kozanspor maçı ile ligi tamamlayacak.

Aksaraysporu ise yine birbirinden zorlu müsabakalar bekliyor olacak. Çarşamba günü Deplamanda Orduspora konuk olacak olan Temsilcimiz Pazar günü ise ikinci devrenin flaş takımlarından düşme potasında yer alan İstanbul temsilcisi Sultanbeyli bldsporu konuk edecek. Ligin son haftasında ise lider olarak gruptan çıkması mucizelere kalan fakat play off oynamayı garantileyen Gümüşhane temsilcisi Kelkit bldspor maçı ile sezonu tamamlayacak.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR