AKSARAYSPOR ÇARŞAMBA GÜNÜ DEPLASMANA GALİBİYET PAROLASIYLA ÇIKIYOR.

AKSARAYSPOR ÇARŞAMBA GÜNÜ  DEPLASMANA GALİBİYET PAROLASIYLA  ÇIKIYOR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Futbolda çoğu liğde öyle sonuçlar alındıkı olmaz olmaz demeyelim. Nasipse olur .Dün süper liğde 61.dk ya kadarki sonuçlarda GALATASARAY ŞAMPİYONDU. Göztepeli bir oyuncunun yaptığı kritik bir penaltıyla BJK golü attı. Sonra GALATASARAY yine farkı açabilecek gollere yaklaştı.Kaleci Ertaç hayatının futbolunu oynayarak şampiyonlukta direkt etkili oldu. Bunları niye söylüyoruz.Biz çeyrek finalde kendi evimizde kaybettiğimiz Düzcesporu deplasmanda farklı yenerek yarı finale çıkmıştık.Şimdi ne olacağı belli değil. Dünkü maçı takımımız kaybetti ama bu Dünyanın sonu değil.Aksarayspor bu  Çarşamba günü saat 16:00’da sahasında 0-1 mağlup olduğu Bursa Yıldırımspor ile deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Evinde 1 gol yiyerek turu zora sokan siyah beyazlılar tüm şehir ile birlikte galibiyete kilitlendi.19 Mayıs Gençlik ve spor bayramına gelen bugünde galibiyet için sahaya çıkacağız.Sonuç ne olursa olsun iyi mücadele bekliyoruz.

Şampiyonluk yarışının en kritik maçlarına çıkan siyah beyazlılar arkasında koca bir şehrin desteğini taşıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde şehir olarak tam bir takım olunduğunda başarının kaçınılmaz olduğunu gösteren Aksaraysporlu futbolcular tur için savaşacak.

Gazeteci Ersin Arslan Maçın hakemi hakkında konuşarak şunları söyledi.

Böyle bir Yarı Final maçına Bursa maçına İstanbul Bölgesi hakemi veriyorsun rakip takımı ezdirmeme adına o kadar güzel işler sahada yaptiki evlere şenlik. 2 devrenin henüz 15 saniyesinde bir pozisyonda sarısı olan Ömer'e o kadar rahat 2 ci sarıyı gösterek kırmızıyla oyundan atıyorsun Furkan'a yapılan direk kırmızıyı sarıyla geçiştiriyorsun rakibi oyunda tutuyorsun net ofsayt pozisyonu kaçıran bir yan hakem evlere şenlik şiddetle Federasyonu kınıyorum Bursa'nin komşu ili İstanbul hakemini atıyorsun hiçbir başka uzak bölgeden hakem bulamadınız yazıklar olsun. Takımın gardını ve oyun planını tamamen bozdunuz elinizden ne geliyorsa saha içerisinde yaptınız Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kimsede takım oynamadı demesin oyunu oynatmadı bu hakem üçlüsü takımda ister istemez sahada bozuldu ve 45 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. En iyi Futbolcularımıza çıkan kartları hep beraber gördük teknik heyet meçbur bu oyuncuları oyundan aldı 2 maçı düşünerek aslında hakemler ilk maçta işi bitirmek için geldiğini taraflı verdiği kararlarla gösterdiler



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR