AKSARAYLI GİRİŞİMCİDEN TANITIM ATAĞI

AKSARAYLI GİRİŞİMCİDEN TANITIM ATAĞI

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

25 yıldır hediyecilik sektöründe faaliyet gösteren Doğuş Ofset Sahibi Ahmet Sefa, Aksaray’ın kültürel mekânlarının maketleri ile şehri  tanıtıyor.
Kurumsal ürünler başta olmak üzere hediyelik ürün satışı da gerçekleştirdiklerini aktaran Ahmet Sefa, “Kurumsal ürün olarak şehrimizin protokolüne ve protokol misafirlerine Aksaray’ın değerlerini anlatan hediyeler hazırlıyoruz. Bunun yanı sıra yurtdışından ve yurtiçinden şehrimizi gezmeye gelen turistlere de Aksaray’ı simgeleyen ürün satışları sağlıyoruz. Aynı zamanda matbaa ve dijital baskı işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Son 5 yıldır ağırlıklı olarak protokol ürünlerini satıyoruz, bu tarz ürünler yoğun talep görmeye başladı. Protokol ürünleri olarak; Eski tarihi camilerimizin, hanlarımızın, hamamlarımızın maketlerini yapıyoruz. Yerli ve yabancı turistler için turistik yerlerde satılabilecek Aksaray konulu magnetler hazırladık. Aksarayımızın kültürel yapılarını tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“AKSARAYI HATIRLATACAK
 ÜRÜNLER YAPIYORUZ”

Aksaray’ın zenginliklerinin görüldükten sonra hatırlanması, unutulmaması gerektiğini ifade eden Ahmet Sefa ; “ Yunus Emre, Somuncu Baba ve Taptuk Emre gibi değerlerimizin tüm Dünya’ya tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Aksaray’ı hatırlatacak, anımsatacak bütün ürünleri Dünya’nın her yerine ulaştırıyoruz. Yurtdışında yaşayan, evinin bir köşesinde Aksaray’ı anımsatacak değerleri görmek isteyen herkese yardımcı oluyoruz. Ürünlerimizin herkes tarafından büyük ölçüde beğeni toplaması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Eğemen



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR