AKSARAYLI EMEKLİ KOMUTANIN EŞİ BAYAN TAKIMI OLUŞTURDU

AKSARAYLI EMEKLİ KOMUTANIN EŞİ BAYAN TAKIMI OLUŞTURDU

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYLI EMEKLİ KOMUTANIN EŞİ BAYAN TAKIMI OLUŞTURDU

Aksaraylı Emekli komutanlardan Alpay Güvenç in eşi Mersin Silifke de Bayan futbol takımını ÜNAL Halı sahanın sahibi Ali ünalla birlikte oluşturdular. Haftada 1 gün bir araya gelen bayanlar spor yaparak hem kardeşlik ve birliktelik duygularını artırıyorlar, hem de spor sayesinde sağlıklı kalıyorlar. Aksaray da maalesef kadın futboluna pek ilgi ve alaka yok. Mersin Silifke bu konuda hızla ilerliyor.

Türkiye 1.2.ve 3.ligde bayanlar mücadele ediyorlar. 3 Büyük takımdan sadece Beşiktaş bu konuda yatırım yaptı. Aksaray ilinde kurulmuş ancak pek de başarılı sonuçlar alamayan Aksaray Hasandağı spor ise kadro yetersizliği yaşıyor. Seyrettiğimiz maçta yetenekli oyuncular mevcut. Bunlara gerekli ilgi gösterildiği takdirde, minimum 3.liğ ve 2.liğde oynayacak durumdalar. Bizlerde Aksaraylı Emekli komutanın eşi başta olmak üzere, arkadaşlarını da tebrik ediyoruz. Bu gibi aktiviteler, Ülkemizde bayan futbolunun yaygınlaşması bizim için katma değer sağlayacaktır. Futbol federasyonu da bayan futboluna gereken ilgiyi göstermelidir. Şimdide sporun özellikle sağladığı faydalardan bahsedecek olursak;Spor herkes için değerli olmakla birlikte kadınların zinde, güzel, kaliteli ve mutlu yaşamları için zorunluluktur. Kadınlar spor sayesinde hem egzersiz yoksunluğundan hem de fazla kilolarından kurtulabilir,

İdeal ve en ucuz tedavi hasta olmamaktır, dolayısıyla bu hedefe yönelik olarak genç, hatta çocuk yaşlardan itibaren spor yapmalıyız. Spor yaparak hastalıklardan korunmamızın yanında yağ dokumuzu azaltabilir ve sıkı bir vücuda sahip olabiliriz. Spor kondisyonu geliştirmesi, hareketliliği ve üretkenliği artırması sayesinde kadının kendine güveninin ve benlik saygısının artmasını sağlar. Bu sayede kadının zinde, güzel, kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmesine aracılık eder.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR