AKSARAYDA ÖNEMLİ EKSİKLİLER VAR.! KATMADEĞERİ OLMAYIP HALA ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYORLAR.

AKSARAYDA ÖNEMLİ EKSİKLİLER VAR.! KATMADEĞERİ OLMAYIP HALA ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYORLAR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYDA ÖNEMLİ EKSİKLİLER VAR.! KATMADEĞERİ OLMAYIP HALA ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYORLAR.

Aksaraylı  sosyoloğ Habip Ali ve Turizmci Nijat Yahyaev Aksarayın temel problemleri olduğunu  ,önemli eksikliklerin bulunduğunu ve bunların zor aşılacağını belirterek şunları söylediler.

Aksarayda İtalyanın Dünyaca ünlü Eğik pisa kulesine benzeyen 1221 Yılında Selçuklular döneminde yapılmış Eğri minare var.Ayrıca şehrin orta noktasından geçen tabiri caizse mini bir boğaza  benzeyen  ve Venedike benzetilen Uluırmak var.Bunlara rağmen Aksaraydaki en önemli eksiklik TR7 bölgesindeki  8 vilayet arasında yaşanabilir iller sıralamasında 7.ci sırada olması ,Türkiye genelinde 65.sırada olmasının sebebi ne olabilir.? Uzun yıllardır her gelen siyasinin teleferik yapacağız dediği Hasandağı var. Bütün bunlar kültür ve Turizm anlamında kullanılamıyor. Tabiki koltuğa yapışan çok siyasimiz olduğu müddetçe ,hala devletten emekli milletvekili maaşı 15.600 TL( on beş bin altıyüz tl ) ,alıp, ekstradan başka yerlerden maaş alan ,ancak erken veya zamanında  yapılacak seçim için hala Aksaraydan aday olmayı planlayan , insanlarımız olduğu müddetçe ,Aksaraylı yetenekli insanları hiç bir yerlere getirmeyen siyasilerimiz olduğu sürece , Aksarayı tabiki Nevşehir geçecek ,Niğde geçecek ,diğer vilayetleri  söylemiyoruz bile.Aksaraylı olarak çoğunluğun en çok övünülen konusu bizim yüzölçümümüz fazla. Birde vatandaşlarımız ev fiyatlarından rahatsız , fiyatlar Ankara ve İstanbulla yarışıyor.Yurt dışında çok gurbetçimiz var , dolayısıyla fiyatları artıran sebeplerden biriside bu mu acaba? sağolsunlar onlar döviz getiriyorlar.Ancak ev fiyatları ve diğer gayri menkuller pahalı.İyiki Aksarayda deniz veya göl yok.

AKSARAYIN EN ÖNEMLİ EKSİKLİĞİ KOLTUĞU YETENEKLİ İNSANLARI BİR YERE GETİRİSEK KAPTIRIRIZ EKSİKLİĞİ ,AYRICA EN İYİSİNİ BEN BİLİRİM EKSİKLİĞİ. AKSARAYA GÖRE KÜÇÜK OLAN NİĞDE VE NEVŞEHİRDEN BİR SÜRÜ BÜROKRAT ÇIKTI. Şayet Niğde ve Nevşehir Aksarayın konumunda olsaydı dahada farklı olabilirdi. Yaşanabilir iller sıralamasında TR 7 bölgesinde ve Türkiyedeki durum iyi değil ,ayrıca Turizm tanıtımında orta halli durumdayız diyerek sözlerini tamamladılar.Hayırlısı olsun.Her şey Aksaray için olsun diyoruz.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR