AK HEYET HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İÇİN SAHAYA İNDİ

AK HEYET HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İÇİN SAHAYA İNDİ

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

 

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu,AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı M. Emin Kılıç, İGM ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühüyle kazananİlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal´ahayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK heyetverimli geçen görüşmede, İlçeyi daha da geliştirecek fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra AK heyet ilçe merkezindeki vatandaşları ziyaret ederek hasbihal etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, sorunların çözümü için tek tek not aldı.

Ağaçören İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK heyet burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir süre karşılıklı görüş alış verişinin ardından Ağaçören´den ayrılan AK heyetin son durağı Ortaköy Belediye Başkanlığı oldu.

Ortaköy´ü Gönül Belediyeciliği ile buluşturmak adına yerel seçimlerde gösterdikleri fedakarlık için İl Teşkilatına teşekkür eden Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir; ?Şimdi daha çok çalışacağız. Ortaköy Kazanacak, Türkiye Kazanacak. Yaşanabilir bir Ortaköy hedefiyle çıktığımız yolda projeleri siz değerli Milletvekillerimiz, İl Başkanım ve teşkilatımızın desteğiyle uygulama zamanı. Bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? dedi.

Belediye Başkanı Özdemir´den brifing alan Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise halkın menfaatine yönelik hazırlanacak olan her projenin altına imza atacağını vurgulayarak, ?Seçimlerin kazananı halkımız olmuştur. Bundan sonra halkımıza en güzel hizmetleri getirmek için çalışacağız. Çalışmalarımızı her zaman istişare ederek ortak akılla yapacağız. Bizim tek meselemiz halka hizmet etmektir.? diye konuştu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulunarak Başkan Özdemir´e görevinde başarılar diledi.

Bir süre karşılıklı fikir alış verişinin ardından AK heyet ilçe merkezindeki vatandaşları ziyaret etti. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR